Hallókészülék és a kamaszok

Ha olyan gyermeket nevelsz, akinek nem tökéletes a hallása, akkor bizony nincs könnyű dolgod. Sokszor nem is a hallásvesztés okozza náluk a legnagyobb gondot, hanem az, hogy nem akarják viselni a hallókészüléket.

Most bebizonyítjuk, hogy hallókészüléket hordani még menő is lehet!

Hogy miért nem jó a hallókészülék? Van kifogás bőven: “Mert olyan ciki, meg majd mit mondanak mások, biztosan piszkálnak majd miatta, nem is hallok olyan rosszul…”

Ebből Dunát lehetne rekeszteni, hiszen egy tini mindent meg tud magyarázni, csak azt nem, hogy miért jó neki, hogy lemarad az órán elhangzott anyag feléről.

Hallókészülék és a kamaszok

Forrás: www.shutterstock.com

Azt úgysem fogja megérteni, hogy az ő érdeke hogy jól halljon, de ha látja, hogy a hallókészülék menő cucc is lehet, talán átáll a mi oldalunkra!

iPhone-od van? Hangold össze a hallókészülékeddel!

A telefonodról válthatsz a különböző környezeti programok között, így nem lesz gond, hogy alkalmazkodj az órai csend után a tesi óra zajához.

Intézd a telefonhívásaidat, vagy hallgasd kedvenc zenéidet iPhone, iPad® and iPod touch® készülékeidről közvetlenül a hallókészüléken keresztül, anélkül, hogy bármilyen egyéb kiegészítőt, adaptert vagy alkalmazást kellene használnod.

Hallókészülék és a kamaszok

Forrás: www.shutterstock.com

Androidos telefonod van?

Bizonyos hallókészülékekhez letölthetsz olyan alkalmazást, melynek segítségével szinkronizálhatod a készülékedet a laptopoddal, zenelejátszóval, tablettel. Így nem lesz szükség külön távirányítóra, minden hangerő beállítást a telefonodról tudsz intézni.

Ez diszkrét, mivel a többiek úgysem tudják, mit nyomkodsz éppen, de akkor sincs gond, ha megkérdezik.

Nem korlát többé, hanem lehetőség!

Egyetlen hallókészülék sem képes minden hallásproblémát megoldani, vagy visszaadni a normál hallást, de úgy tervezték őket, hogy megfelelő erősítést biztosítsanak. Hogy ezt kiegészítették egy igazán praktikus, vezeték nélküli megoldással, minden korosztály számára vállalhatóvá és kényelmessé teszi a hallókészülék viselését.

“Éles és tiszta a hang…olyan dolgokat hallok meg, amiket előtte soha nem hallottam, és minden nehézség nélkül tudom az iPhone-ommal a hangerőt beállítani – ez tényleg megváltoztatta az életemet.”
(Kinga, 17éves)