A HALLÁSRÓL

Így hallunk

A fül a hallás, ugyanakkor az emberi test egyik legbonyolultabb szerve. Elgondolkodtató a formája, az elhelyezkedése, ahogy az is, hogy kettő van a fejünkön belőle. Pedig a természet nem véletlenül alkotta a fülünket olyannak, amilyennek. Minden egyes része fontos szerepet tölt be testünk egyensúlyozásában és a hallás képességében.

Mi tudunk segíteni Önnek, hogy vissza nyerje a hallás örömét!

Kérjen ingyenes hallásvizsgálatra időpontot az önhöz legközelebbi halláspontunkba. Biztosítsa helyét már ma!

A HALLÁSRÓL

A halláscsökkenésről

Ahogyan az ősz hajszálak sem azonnal borítják be a fejünket, úgy legtöbb esetben a hallásunk sem egyik pillanatról a másikra romlik le jelentős mértékben. A halláskárosodás tünetei általában lassan, észrevétlenül alakulnak ki, ami miatt gyakran sajnos túl későn vesszük észre, hogy hallásunk veszélyben van.

A HALLÁSRÓL

Hallásvédelem

A zaj a mindennapjaink része. Hacsak nem élünk egy csendes vidéki részen, biztosak lehetünk, hogy hallásvédelem nélkül elszenvedői vagyunk a zajszennyezésnek.

A HALLÁSRÓL

A halláscsökkenés kezelhető

Segítséget kérni nem könnyű. Ha halláscsökkenésünk van, még kevésbé szeretünk másokhoz fordulni tanácsért. Olykor pedig azért, mert elképzelni sem tudjuk, mennyivel könnyebbé válna az életünk, halláskárosodásunk kezelése egy kicsi segítséggel.