Foglaljon időpontot!

Ügyfeleinknek nem kell több helyen sorban állniuk, a teljes ellátást helyben kaphatják ​meg​: kezdve az orvosi- és hallásvizsgálatokkal,
a hallókészülék-kiválasztáson és próbahordáson át a rehabilitációs utógondozásig és szervizíg.

Kérjen időpontot, hogy várakozás nélkül juthasson teljes körű ellátáshoz. Munkatársunk legkésőbb a következő munkanap során időpontot fog egyeztetni Önnel.


KAPCSOLAT
HALLÁSPONTJAINK
 • 7623 Pécs, Rét u. 11.
  (az idegklinikával szemben)

  Hétfő-Péntek 8:00 – 16:00
  Szerda 8:00 – 17:30
  Szombat 9:30 – 13:30

  Vezess oda!

 • 7900 Szigetvár, Szent István Ltp. 7.

  Hétfő-Kedd 8:00 – 13:00

  Vezess oda!

 • 7570 Barcs, Köztársaság utca 1.

  Hétfő-Kedd 14:00 – 17:00

  Vezess oda!

Kérdése van?

A hagyományos és mobiltelefonszám mellett írásbeli elérhetőségünk is van, a könnyebb és akadálymentesített kommunikáció érdekében. Elérhetőek vagyunk e-mail-en, de gyorsan válaszolunk a Facebookon és Messengeren is.

Ismerje meg szakembereinket

“Hiszünk abban, hogy munkánkkal teljessé tudjuk tenni a hozzánk betérők életét, akár hallókészülék ellátás, akár hallásgondozás, vagy egyszerű hallásvizsgálat a feladat, függetlenül attól, hogy annak a helyszíne Pécs, Szigetvár, vagy éppen Barcs.”  – az ÁgiFon hallásgondozóit kérdezték

ÁBRÁNYI TAMÁS
ÁBRÁNYI TAMÁSAudiológus
Szereti, hogy az emberek, akik hozzá fordulnak segítségért, megbíznak benne és elégedetten térnek vissza. Jó érzés számára, hogy tud adni nekik valamit, ami pozitív irányba sodorja az életüket, ez motiválja abban, hogy folyton képezze magát, hogy jobb munkát végezhessen.
MÜLLER GEORGINA
MÜLLER GEORGINAAudiológus
Szakmájának szépségét abban látja, hogy gyökeresen képes megváltoztatni a hozzá segítségért fordulók életét. Számára a legnagyobb öröm, ha a magába forduló ügyfél a megfelelő hallókészülék behelyezése után kivirul, beleveti magát a dolgos hétköznapokba.